Din strategiska partner

SharePoint och Office 365 när det är som bäst

– Vi hjälper dig ta nästa steg!

Om oss

Axalon Tech AB har funnits sedan 2002 och har sin hemvist i Västerås. Våra kunder är i första hand de som har valt SharePoint eller Office 365 som sin strategiska plattform för dokumentintensiva lösningar och verksamhetsstyrning. Här återfinns större mängder av ledningssystem, projekthanteringssystem och generell dokumenthantering.

Axalon fungerar även som strategisk partner för sina kunder gällande arbetssätt och smarta lösningar inom Office 365.

Grundarna samlades kring visionen om det goda företaget, där sundhet, fokus och kompetens är ledorden. Under åren som gått har vi funnit många likasinnade personer som varje dag hjälper våra kunder framåt på både ett bra och smart sätt. 

Helhet, hel eller i delar...

Vi erbjuder tjänster, produkter, lösningar samt förvaltning & support och anpassar vårt erbjudande efter vad just ni behöver. Vi brukar säga att vi levererar helhet. Hel eller i delar - och de är precis vad det handlar om. ”Er lösning skall vara bäst för er och ingen annan”. Det garanterar vi genom att anpassa oss efter era behov.

Vi finns inte långt ifrån er oavsett vad det än gäller.

Våra utvalda partners

Partner inom dokumentlösningar. Vi har valt att samarbeta med Computence då båda företagen jobbar med dokument och processerna runt dokument. Om Axalon är nära tekniken, så är Computence närmare verksamheten och är duktiga på att implementera dokumentlösningar i SharePoint och Office 365.

Partner inom processvisualisering. 2c8 har ett kraftfullt processverktyg som vi varmt rekommenderar våra kunder där Visio inte räcker till. En perfekt matchning för oss, då vi är duktiga på dokumentlagring, ärendehantering, avvikelsehantering där dokumentet är centralt. Axalon har ett SharePoint plugin till 2c8, så våra kunder enkelt kan kombinera det bäst processverktyget, med den bästa plattformen för dokumenthantering.

Partner inom systemutveckling. Portal Plus har samma bakgrund som Axalon, men vi är två företag som har utvecklats till att komplettera varandra. Vi nyttjar bland annat Portal Plus “Teamskapare” hos några av våra kunder.

Partner inom processkartläggning. Vi tar hjälp av Ewa Kihlström, när våra kunder behöver hjälp att kartlägga sina processer vid uppstarten av en implementationen av Axalons lösning för ledningssystem i SharePoint och Office 365.