Din strategiska partner

– SharePoint och Office 365 när det är som bäst

Strategi och guidning

Vi hjälper er med strategi och guidar er genom Office 365. Att börja använda Office 365 är enkelt, men bäst är att ha en strategi klar innan man startar för att få ut så mycket som möjligt av plattformen. Vi håller utbildningar och workshops anpassade utefter just ert behov.

Strategi och guidning

Vi hjälper er att få en överblick över tjänster och applikationer och hjälper er med en plan för utveckling och implementation innan ni börjar släppa in alla användare. Vi hjälper er i detta arbete genom att guida och utbilda i möjligheterna som finns, samt råder er till hur ni bör göra. Bäst görs detta arbete via workshops där ni berättar om era behov och där vi föreslår en lösning som passar just er.

Kontakta oss för att berätta om era behov inom strategiarbetet i Office 365 så tar vi fram ett förslag på upplägg som passar just er.

Utbildning

Vi anpassar utbildningen efter era medarbetares behov och kunskapsnivå. Vi genomför inspirationsutbildningar i hela Office 365 för att ni skall få en överblick över det totala utbudet av tjänster och applikationer. Vi genomför även mer specifika utbildningar på hur ni på effektivaste sätt kan dra nytta av de olika funktionerna inom Office 365 i ert dagliga arbete. Att arbeta på ett likartat sätt, så att det blir tydligt vilken information som skall ligga vart, eller vilka kommunikationskanaler som skall användas när. Vi utbildar er även i hur era Office 365 administratörer på bäst sätt sköter er plattform och vad som är viktigt att tänka på idag och i framtiden för att få en hållbar lösning.

Tveka inte att kontakta oss för att berätta om just era utbildningsbehov.